Τεχνικές εργασίες ομορφιάς, τεχνητό μαύρισμα & αποτρίχωση

3D LASH EXTENSION

Βλέμμα που σαγηνεύει και μαγνητίζει... Δεν πειράζει αν δεν διαθέτετε το "κατάλληλο" χρώμα ματιών. Το ίδιο και πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορούν να προσφέρουν και οι βλεφαρίδες σας! Πώς;

Με τα extensions βλεφαρίδων, τη νέα τάση στον χώρο της ομορφιάς που δείχνει να έχει μέλλον. Τέλος στη μάσκαρα, τέλος στα ψαλιδάκια και σε κάθε πιθανό ή απίθανο τρόπο που χρησιμοποιούμε οι γυναίκες για να δώσουμε όγκο στις βλεφαρίδες μας. 
Ανανεωθείτε με μια ασφαλή και πρωτοποριακή μέθοδο που θα σας προσφέρει πλούσιες, γυριστές βλεφαρίδες για κάθε μέρα των επόμενων δύο μηνών. Τα extensions βλεφαρίδων δίνουν ένα φυσικό αποτέλεσμα, καθώς οι βλεφαρίδες τοποθετούνται μία, μία, ενώ την ίδια στιγμή μπορεί να διορθώσει και προβληματικές βλεφαρίδες. 

Η διαδικασία αυτή έχει αρκετά πλεονεκτήματα, όπως το ότι το αποτέλεσμα έχει διάρκεια αρκετών εβδομάδων, κάτι που σας εξοικονομεί χρόνο και χρήματα για μάσκαρα ή ψεύτικες βλεφαρίδες, ενώ παράλληλα σας προσφέρει κι ένα σαγηνευτικό βλέμμα. Παράλληλα, αποφεύγετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες καθώς μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα σε μία τόσο ευαίσθητη περιοχή όπως είναι τα μάτια. Τα extensions είναι ημιμόνιμα, κάτι που μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού των δικών σας, φυσικών βλεφαρίδων. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τη διαδικασία είναι απολύτως ασφαλή και δεν προκαλούν παρενέργειες. 

Τα extensions μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε για να επιμηκύνετε, είτε για να κάνετε πιο παχιές τις βλεφαρίδες σας, επιλέγοντας το μήκος και το πάχος της αρεσκείας σας, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να έχετε. Τέλος, πρόκειται για μια πολύ οικονομική λύση, καθώς έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, συγκριτικά με τις κλασικές μεθόδους αύξησης του όγκου των βλεφαρίδων. 

Αγορά Υπηρεσίας
150 λεπτά / € 80,00
Αγορά Πακέτου
Gift Card
Επωφεληθείτε από το μοναδικό προνόμιο της δωροκάρτας του Ylang Ylang Spa & Beauty Salon!
Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας, την οικογένεια και τους φίλους σας!
Απολαύστε πολυτελείς περιποιήσεις σε ένα κόσμο ομορφιάς και χαλάρωσης και χαρείτε κάθε στιγμή τους!