Blog Ομορφιάς

K-SUIT MEDICAL: Η νέα τάση στην αισθητική!

K- SUIT μέθοδος C.U.R.A.:
- Νέα τάση
- Εξατομίκευση
- Καινοτόμα συστατικά
- Αποτελεσματικότητα

Πρόκειται για μια νέα τάση, με καινοτόμα συστατικά, δημιουργώντας άμεσα εξατομικευμένα προϊόντα και ειδικές αγωγές για το ινστιτούτο, αλλά και για το σπίτι που κατηγοριοποιούνται σύμφωνα με την ηλικία, τις ανάγκες του κάθε δέρματος και την εποχή. 


ACTIVES
Εξειδικευμένες φόρμουλες που έχουν δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση των κυριότερων προβλημάτων του δέρματος. 

Τα ACTIVES αποτελούνται από:

Retinix: Καθαρή Ρετινόλη (όχι Εστέρες), με εξαιρετική σταθερότητα. Αποδεδειγμένα επιταχύνει το ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Βελτιώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών έκφρασης, ρυτίδων και κηλίδων για πιο νεανική εμφάνιση!

Aminospot: το οποίο περιέχει Μεθυλυδαντοΐνη. Ιδανικό σε περιπτώσεις μακράς έκθεσης στις υπεριώδεις ακρίνες, στο κάπνισμα και στις περιβαλλοντικές συνθήκες. Αναστέλλει τη διαδικασία μελανογένεσης και βοηθά στην καταπολέμηση των δυσλειτουργιών της υπερμελάχρωσης. 

Hydrascreen: είναι φυσικοί πολυσακχαρίτες, δηλαδή πολλά μόρια γλυκόζης ενωμένα μεταξύ τους. Ανανεώνει το σύστημα φυσικής προστασίας του δέρματος αυξάνοντας την ικανότητα ανάπλασής του. Μειώνει την ευαισθησία του δέρματος και έχει αντιοξειδωρικές, αντιγηραντικές και ενυδατικές ιδιότητες. 

Balaskin: Θεραπεία για την άμεση αντιμετώπιση των αιτιών και συμπτωμάτων ακμής από την πρώτη κιόλας χρήση! Περιέχει Φυτοσφιγγοσίνες οι οποίες έχουν ισχυρή αντιμικροβιακή δράση ενάντια στο Προπιονιβακτήριο της ακμής και στο Σταφυλόκοκκο. Βοηθά στη ρύθμιση της χλωρίδας της επιδερμίδας εμποδίζοντας την εισχώρηση βλαβερών ουσιών. 

Senspeel: Περιέχει Γλουκολαττόνη. Είναι ένα πολυδροξυοξύ που βοηθάει στην κυτταρική απολέπιση και ανανέωση. Η όξινη φύση αυτής της χημικής ένωσης συγκαλύπτεται από τη δομή της, η οποία την καθιστά λιγότερο ερεθιστική από άλλα άλφα-υδροξυοξέα. Είναι επίσης κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες. 

Rethyal: είναι ειδικά επεξεργασμένο υαλουρονικό οξύ με υδροφιλικά και λιποφιλικά χαρακτηριστικά. Είναι διπλής διαλυτότητας και λόγω της επεξεργασίας του, επιτρέπει στο ενεργό συστατικά να δεσμεύει εύκκολα την υγρασία, αυξάνοντας τον όγκο του μέχρι 1000 φορές. Χάρη στη χαμηλή μοριακή του μάζα (
Chronoless: Περιέχει μια ουσία που εξάγεται από την πρωτεΐνη της σόγιας (ισοφλαβόνες σόγιας= φυτοοιστρογόνα). Έχει παρόμοια δομή με τα οιστρογόνα και μιμείται τη φυσιολογική τους δράση. Διεγείρει την παραγωγή υαλουρονικού οξέος και αναστέλλει την ελαστάση, το ένζυμο που ευθύνεται για τη μείωση της παραγωγής κολλαγόνου, ενισχύοντας έτσι την κυτταρική δομή. Εξαιρετική θεραπεία για τις επιπτώσεις που έχει η εμμηνόπαυση στην επιδερμίδα. 

Polioxy: Θεραπεία που στοχεύει στη μείωση των σημαδιών της γήρανσης. Το Polioxy, περιέχει Ρεσβερατρόλη, εξάγεται από τις ρίζες του Polygonum cuspitadum (ιαπωνικό φυτό) και έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμωνόδεις και αγγειοπροστατευτικές ιδιότητες. Διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων και τη σύνθεση κολλαγόνου. Χάρη στην αντιοξειδωτική του δράση, που είναι ανώτερη από αυτή των βιταμινών E και C, τονώνει το δέρμα, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και βοηθά στην οξυγόνωση του δέρματος. ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αποτελείτε από τον συμπυκνωμένο ορό που περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών ουσιών από κάθε καλλυντικό, εισχωρεί βαθύτερα στη επιδερμίδα και προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. 

Περιέχει:
- Υαλουρονικό οξύ με δράση filler: λόγω της επεξεργασίας του δεσμεύει εύκολα την υγρασία, αυξάνοντας τον όγκο του μέχρι 1000 φορές. Χάρη στη χαμηλή μοριακή του μάζα (- Βιταμίνη Ε, Σύμπλεγμα βιταμινών Β, Ιχνοστοιχεία και Μέταλλα. 
Ασκούν αντιφλεγμονώση δράση. Αναστέλλουν την υπεροξείδωση των λιπιδίων. Έχουν μαλακτική δράση στη φωτογηρασμένη επιδερμίδα. Δρουν προληπτικά κατά των βλαβών που μπορεί να προκαλέσει η ηλιακή ακτινοβολία στο δέρμα μας. Βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος σε γυναίκες με προ-εμμηνοπαυσιακή και μετα- εμμηνοπαυσιακή περιοδο. 

Λιποσωματοποιημένο συνένζυμο Q10 3ης γενιάς: Παίζει σημαντικό ρόλο και στην παραγωγή της τριφωσφορικής αδενοσίνης (ATP), η οποία εμπλέκεται στη μεταφορά ενέργειας εντός των κυττάρων. 'Αλλος κρίσιμος ρόλος του είναι να λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό και να προστατεύει αλλά και να επιδιορθώνει τα κύτταρα από οξειδωτική βλάβη. 

 

Share