Η Eταιρία μας

Εταιρεία

Ylang Ylang Spa…

Spa σημαίνει υγεία μέσα από το νερό… Από την αρχαιότητα, οι Έλληνες χρησιμοποιούσαν το νερό σαν μέσο υγείας, ευεξίας, αναζωογόνησης και ομορφιάς. Αυτό εφαρμόζουμε κι εμείς σήμερα στο spa Ylang Ylang. Σας καλούμε να ταξιδέψετε μαζί μας σε έναν κόσμο χαλάρωσης και πρόκλησης για τις αισθήσεις σας. Η φροντίδα μας αντίδοτο στους έντονους ρυθμούς ζωής, μιας καθημερινότητας που σας «φορτώνει» με άγχος και απαιτεί τον καλύτερό σας εαυτό. Στα κέντρα Ylang Ylang Spa, το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό, θα σας περιποιηθεί μέσα από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ειδικά σχεδιασμένες για τη σύγχρονη γυναίκα, αλλά και το σύγχρονο άνδρα. Σ’ έναν χώρο άψογης αισθητικής, που ξεχωρίζει για την απόλυτη υγιεινή του, την οποία εξασφαλίζουν υπερσύγχρονα συστήματα απολύμανσης. Ylang Ylang Spa… ένα εναλλακτικό δώρο που έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε στον εαυτό σας, αλλά και στους φίλους, λόγω των προσιτών τιμών μας.

Σας περιμένουμε

Φιλικά,

Ελένη Φατούρου

  • Το προσωπικό μας

    Η φιλική, ζεστή και ανθρώπινη επαφή αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για εμάς. Με σπουδές αισθητικής, εμπειρία χρόνων και συνεχή σεμινάρια σε νέες τεχνικές, το προσωπικό μας μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών μας, αντιμετωπίζοντας την κάθε μία χωριστά ως μια ιδιαίτερη πρόκληση. Στόχο μας αποτελεί η δική σας ικανοποίηση μέσω των υπηρεσιών μας.

  • Οι χώροι μας

    Σας υποδεχόμαστε σε έναν φιλόξενο και προσεγμένο χώρο δύο όροφων, ιδανικό για να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι σώματος και πνεύματος. Με απαλούς χρωματισμούς και χαλαρωτική μουσική, από την είσοδό σας κιόλας, θα νιώσετε τη ζεστή ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος που έχουμε δημιουργήσει με φροντίδα και αγάπη.