Μedi Spa

CRYOLIPOLYSIS

Cryolipolysis είναι μια μη επεμβατική μέθοδος κατά την οποία μέσω της ψύξης του λιπώδους ιστού, προκαλείται η διάλυση των λιποκυττάρων (λιπόλυση). Έτσι επιτυγχάνεται μείωση του σωματικού λίπους, χωρίς να προκαλείται βλάβη σε άλλους ιστούς. Η επιστημονική βάση της Cryolipolysis στηρίζεται σε ερεύνες από ομάδα δερματολόγων, βιολόγων και πλαστικών χειρουργών στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης στη Βοστώνη, υπό την επίβλεψη της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ. Οι γιατροί και η ομάδα τους πραγματοποίησε την έρευνα, η οποία έδειξε ότι κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες, τα λιποκύτταρα του υποδόριου ιστού διαλύονται πιο εύκολα, όταν εκτίθενται στο κρύο.

Η Cryolipolysis είναι μια διαφορετική διαδικασία
Η μέθοδος της Cryolipolysis είναι θεμελιωδώς διαφορετική από τις άλλες, μη επεμβατικές ή ελάχιστα επεμβατικές διαδικασίες. Η Cryolipolysis επάγει την απόπτωση μόνο στο λιπώδη ιστό και στα κύτταρά του προκαλώντας έτσι σταδιακή μείωση του στρώματος λίπους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην επηρεάζονται οι υποκείμενοι ή υπερκείμενοι ιστοί και άρα να μην υπάρχει φόβος χαλάρωσης. Αντίθετα, μετά την συνεδρία Cryolipolysis το δέρμα φαίνεται πιο τονωμένο και σφριγηλό. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι στο σημείο που έχει εφαρμοστεί η Cryolipolysis δεν ξανασχηματίζονται λιποκύτταρα, οπότε μιλάμε για ένα πραγματικά μόνιμο αποτέλεσμα.

Σε ποιους απευθύνεται η Cryolipolysis;
Η Cryolipolysis είναι η ιδανική μέθοδος για όσους θέλουν να απαλλαχτούν από το τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα, τα ψωμάκια, το τοπικό λίπος στην περιοχή της κοιλιάς και στα μπράτσα, το τοπικό λίπος στο γόνατο και στο εσωτερικό των μηρών. Η Cryolipolysis είναι η πιο σύγχρονη και ασφαλής μέθοδος λιπογλυπτικής. Είναι κατάλληλη για άντρες και γυναίκες.

* Όλες οι θεραπείες εξατομικεύονται ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες, γι' αυτό και το κόστος τους διαφοροποιείται ανάλογα με το περιστατικό. Ο χειρισμός των μηχανημάτων γίνεται αποκλειστικά από επαγγελματικές αισθητικούς, απόφοιτους ΤΕΙ. 

Αγορά Υπηρεσίας
/ € 0,00
Αγορά Πακέτου
Gift Card
Επωφεληθείτε από το μοναδικό προνόμιο της δωροκάρτας του Ylang Ylang Spa & Beauty Salon!
Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας, την οικογένεια και τους φίλους σας!
Απολαύστε πολυτελείς περιποιήσεις σε ένα κόσμο ομορφιάς και χαλάρωσης και χαρείτε κάθε στιγμή τους!