ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Όροι Χρήσης

Το Ylang Ylang Spa & Beauty Salon δεσμεύεται για την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα www.ylangylangspa.gr, σχετικά με τις τιμές των υπηρεσιών του, με την επιφύλαξη τυχόν λαθών που έχουν προκύψει ακούσια. Οι φωτογραφίες των υπηρεσιών, των προσφορών και των άρθρων δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική εικόνα του χώρου, αλλά πλησιάζουν όσο περισσότερο γίνεται ώστε να δίνουν μια ολοκληρωμένη εικόνα.
To Ylang Ylang Spa & Beauty Salon διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, διορθώνει/βελτιώνει, αλλάζει ή αναστέλλει οποιοδήποτε τμήμα της ιστοσελίδας ή του περιεχομένου αυτής, συμπεριλαμβανομένων των όρων χρήσης, οποιαδήποτε στιγμή χωρίς πρότερη προειδοποίηση.  

Δωροκάρτα του Ylang Ylang Spa & Beauty Salon
Η Δωροκάρτα του Ylang Ylang Spa & Beauty Salon αποτελεί ένα κουπόνι που λειτουργεί ως αποδεικτικό της αγοράς μιας κάρτας, την οποία ο παραλήπτης μπορεί να χρησιμοποιήσει με όποιο τρόπο θέλει, εξαργυρώνοντάς τη είτε με οποιαδήποτε υπηρεσία της αρεσκείας σας.
Η Δωροκάρτα έχει διάρκεια τρεις μήνες.
Η Δωροκάρτα δεν ανταλλάσσεται με χρήματα και δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων. 

Αλλαγές
Αν η δωροκάρτα σας περιλαμβάνει υπηρεσία και όχι χρηματικό ποσό, μπορείτε να την ανταλλάξετε με άλλη υπηρεσία ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, αρκεί αυτό να γίνει πριν το καθορισμένο ραντεβού σας.
Στην περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, αυτό μπορεί να συμβεί μόνο εφόσον η συσκευασία έχει παραμείνει ακέραιη. 

Ακυρώσεις
Κλείνοντας ραντεβού μέσω του site, αυτομάτως δεσμεύεται το 30% του κόστους της υπηρεσίας που έχετε επιλέξει στην πιστωτική σας κάρτα. Κατά την άφιξή σας στο χώρο του Spa & Beauty Salon, τα χρήματα αποδεσμεύονται. Σε περίπτωση μη προσέλευσής σας στον χώρο μας ή ακύρωσης του ραντεβού, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Υπηρεσίες
Η αναγραφόμενη διάρκεια των υπηρεσιών είναι ενδεικτική και ενδέχεται να διαφέρει, ανάλογα με το περιστατικό. 

Προστασία προσωπικών δεδομένων
Το Ylang Ylang Spa & Beauty Salon συλλέγει ορισμένες προσωπικές πληροφορίες για το ιστορικό του εκάστοτε επισκέπτη, ώστε να παρέχει τις σωστές υπηρεσίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να επικοινωνεί με τους πελάτες κ.λπ. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται επεξεργάζονται βάσει του Ν. 2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεών του. Το Ylang Ylang Spa & Beauty Salon δεσμεύεται ότι δεν θα μοιραστεί ποτέ τα στοιχεία σας με τρίτους.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του Ylang Ylang Spa & Beauty Salon συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, υπηρεσιών, κειμένων και προϊόντων, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου, αλλά και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή και διανομή του περιεχομένου της ιστοσελίδας.