Προσφορές

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ιανουάριος: μήνας αποτοξίνωσης και massage, τόσο για να επιστρέψουμε στην πρότερη όμορφη εμφάνισή μας, αλλά και για να ξεκινήσουμε χαλαρά τη χρονιά αναζωογονόντας σώμα και πνεύμα. 

 

Αποτοξινωθείτε τώρα!
Απαλλαγείτε από τις τοξίνες της "γιορτινής" διατροφής με τις υπερβολές στο αλάτι, τη ζάχαρη και το αλκοόλ (που είναι υπεύθυνες για κατακρατήσεις και δίνουν στο δέρμα την αίσθηση όψης φλοιού πορτοκαλιού διαλέγοντας τη θεραπεία που σας ταιριάζει καλύτερα:

 

1. Λεμφικό massage
Η λέμφος είναι ένα από τα βασικά υγρά του σώματος, βοηθάει να αποβληθούν τοξίνες και άχρηστες ουσίες από τον οργανισμό. Το λεμφικο massage θεωρείται εξαιρετικά αποτελεσματικό για την αποτοξίνωση του σώματος, την κατακράτηση υγρών και τα οιδήματα. 
Η υπηρεσία παρέχεται από εξειδικευμένη θεραπεύτρια. 
Από €60,00, μόνο με €40,00. 

 

2. Πρεσσοθεραπεία
Ιδανική μέθοδος μηχανικής λεμφικής αποσυμφόρησης, αντιοιδηματικής δράσης και αποβολής των τοξινών. Οι μικροπιέσεις που δημιουργεί βοηθούν στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού, στην αύξηση των καύσεων και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, ενώ ταυτοχρόνως αποσυμφορούνται οι μυϊκές εντάσεις, κάνοντάς μας να αισθανόμαστε ξεκούραση και σωματική ευεξία. 
Από €40,00, μόνο με €20,00. 

 

3. Sauna ή Hamam και μάσκα
Η sauna ή το αποτοξινωτικό λουτρό σε συνδυασμό με μάσκα φυκιών θα διώξουν τις κατακρατήσεις του σώματός σας και θα σας κάνουν να αισθανθείτε ξεκούραση και ευεξία, ενώ το δέρμα σας θα τονωθεί και θα ανανεωθεί. 
Μόνο με €30,00

 

Ιανουάριος: μήνας massage
Το massage αποτελεί το αρχαιότερο και πλέον χρησιμοποιούμενο μέσο για να προσφέρει φροντίδα, ανακούφιση από τον πόνο και την συναισθηματική εξισορρόπηση των ανθρώπων. Εξελίχθηκε με το πέρασμα των αιώνων και σήμερα χρησιμοποιείται σαν μέσο χαλάρωσης, ευεξίας, καταπολέμησης του άγχους και του στρες, αλλά και για θεραπευτικούς σκοπούς.  

Ζήστε την εμπειρία ενός ζεστού, καθαρού, αρωματισμένου, φιλόξενου περιβάλλοντος, με ζεστά έλαια και με τη συνοδεία χαλαρωτικών ήχων και χρωμάτων, συνδυασμένου με

α) χαλαρωτικό massage σε όλο το σώμα
Από €45,00, μόνο με €35,00
ή
β) ειδικό μασάζ μόνο σε πλάτη, αυχένα και κεφάλι
Μόνο με €20,00 

 

Διαλέξτε την πρόταση που σας ταιριάζει καλύτερα ή κάνετε ένα δώρο ομορφιάς και ευεξίας στα αγαπημένα σας πρόσωπα χαρίζοντάς τους μία κάρτα δώρου Ylang Ylang Spa. 

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας στο 210 2614515. Οι προσφορές ισχύουν για ραντεβού μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2019.

Αγορά Υπηρεσίας
/ € 0,00
Αγορά Πακέτου
Gift Card
Επωφεληθείτε από το μοναδικό προνόμιο της δωροκάρτας του Ylang Ylang Spa & Beauty Salon!
Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας, την οικογένεια και τους φίλους σας!
Απολαύστε πολυτελείς περιποιήσεις σε ένα κόσμο ομορφιάς και χαλάρωσης και χαρείτε κάθε στιγμή τους!