Προσφορές

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ

Νέος μήνας, νέες προσφορές, νέο σώμα!
Καλό και ασφαλές καλοκαίρι!!!

 

1. Θαλασσοθεραπεία για λεπτό σώμα χωρίς κυτταρίτιδα
Στην αρχαία Ελλάδα ο Ιπποκράτης ήταν ο πρώτος που ασχολήθηκε με τις θεραπευτικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού. Οι θεραπείες με τα προϊόντα της θάλασσας (φύκια και λάσπη), βοηθούν στην αύξηση του μεταβολισμού των κυττάρων, με αποτέλεσμα να γίνονται περισσότερες καύσεις στον οργανισμό. Ταυτόχρονα με την απώλεια βάρους, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την επιδερμική σύσφιξη, το δέρμα οξυγονώνεται, απορροφά όλα τα θρεπτικά συστατικά και αναζωογονείται. 
Η θεραπεία περιλαμβάνει: 
α) peeling με κρυστάλλους θαλάσσιων αλάτων. Τα θαλάσσια άλατα απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, ενεργοποιούν των κυκλοφορία των ιστών και βελτιώνουν την υφή της. 
β) μάσκα με καφέ και ροζ φύκια. Όλα τα θρεπτικά στοιχεία του θαλασσινού νερού τα βρίσκουμε στα φύκια. Η μάσκα βοηθά στην αύξηση του μεταβολισμού, συμβάλλει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, οξυγονώνει τους ιστούς και επιτυγχάνεται επιδερμική σύσφιξη. 
γ) massage. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με massage που αποσυμφορεί, ξεκουράζει το σώμα και λειαίνει το δέρμα. 
Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. 
Τιμή: €20

 

2. Warm 2 Lose
Πρεσσοθεραπεία, μηχανικό λεμφικό μασάζ μαζί με θερμοθεραπεία για κινητοποίηση του μεταβολισμού για την αντιμετώπιση του τοπικά συσσωρευμένου λίπους.
Τιμή: €20

 

3. Κρυολιπόλυση
Η Cryolipolysis είναι η ιδανική μέθοδος για όσους θέλουν να απαλλαχτούν από το τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα, τα ψωμάκια, το τοπικό λίπος στην περιοχή της κοιλιάς και στα μπράτσα, το τοπικό λίπος στο γόνατο και στο εσωτερικό των μηρών. Η Cryolipolysis είναι η πιο σύγχρονη και ασφαλής μέθοδος λιπογλυπτικής. Είναι κατάλληλη για άντρες και γυναίκες.
Τιμή: €75/ συνεδρία, €200/4 συνεδρίες

  

 

4. Heliocare και κοιτάξτε τον ήλιο άφοβα
Δεν πρέπει να ξεχνάμε και το πρόσωπό μας το οποίο βάλλεται από τον υπ' αριθμό ένα εχθρό της νεότητάς του, τον ήλιο. Είναι γνωστό ότι η φωτογήρανση είναι η πιο σοβαρή αιτία γήρανσης του δέρματος. Γραμμές, ρυτίδες, πανάδες, απώλεια τόνου και σφρηγιλότητας είναι τα ορατά σημάδια γήρανσης που κάμπτουν την αυτοπεποίθησή μας.Οι δε βλάβες που γίνονται σε επίπεδο κυττάρου είναι μη αναστρέψιμες και δρουν συσσωρευτικά, γι' αυτό οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι το αντηλιακό και η σωστή χρήση του δεν είναι πολυτέλεια, αλλά αναγκαιότητα. 

Τιμή: €35 και δώρο μια θεραπεία προσώπου για ενυδάτωση, ενδυνάμωση και αντιοξείδωση

 

 

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας στο 210 2614515. 

* Οι προσφορές ισχύουν για ραντεβού έως το τέλος Ιουνίου. 

 

 

 

Αγορά Υπηρεσίας
/ € 0,00
Αγορά Πακέτου
Gift Card
Επωφεληθείτε από το μοναδικό προνόμιο της δωροκάρτας του Ylang Ylang Spa & Beauty Salon!
Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας, την οικογένεια και τους φίλους σας!
Απολαύστε πολυτελείς περιποιήσεις σε ένα κόσμο ομορφιάς και χαλάρωσης και χαρείτε κάθε στιγμή τους!