Προσφορές

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΪΟΥ

Λίγες μόλις μέρες μακριά από το καλοκαίρι, έχει φτάσει πια η ώρα να ασχοληθούμε με τις λεπτομέρειες της εμφάνισής μας! Δεν αφήνουμε τίποτα για "του χρόνου". 
Ακολουθούν άκρως ενδιαφέρουσες και δελεαστικές προσφορές που θα σας κάνουν να πείτε "εδώ και τώρα"!

 

1. Cryolipolysis

Μη επεμβατική μέθοδος κατά την οποία μέσω της ψύξης του λιπώδους ιστού, προκαλείται η διάλυση των λιποκυττάρων (λιπόλυση), με αποτέλεσμα τη μείωση του σωματικού λίπους.
Η μέθοδος της Cryolipolysis είναι θεμελιωδώς διαφορετική από τις άλλες, μη επεμβατικές ή ελάχιστα επεμβατικές διαδικασίες. Η Cryolipolysis επάγει την απόπτωση μόνο στο λιπώδη ιστό και στα κύτταρά του προκαλώντας έτσι σταδιακή μείωση του στρώματος λίπους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην επηρεάζονται οι υποκείμενοι ή υπερκείμενοι ιστοί και άρα να μην υπάρχει φόβος χαλάρωσης. Αντίθετα, μετά την συνεδρία Cryolipolysis το δέρμα φαίνεται πιο τονωμένο και σφριγηλό. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι στο σημείο που έχει εφαρμοστεί η Cryolipolysis δεν ξανασχηματίζονται λιποκύτταρα, οπότε μιλάμε για ένα πραγματικά μόνιμο αποτέλεσμα.

Κόστος θεραπείας  €75 η μία επίσκεψη, €200 οι τέσσερις επισκέψεις

 

 

2. Your perfect SUIT!

Νέα τάση, με καινοτόμα συστατικά, που δημιουργεί άμεσα εξατομικευμένα προϊόντα και ειδικές αγωγές για το ινστιτούτο, αλλά και για το σπίτι, που κατηγοριοποιούνται σύμφωνα με την ηλικία, τις ανάγκες του κάθε δέρματος και την εποχή. 
Σας προσφέρουμε λοιπόν αδυνάτισμα SUIT με τον ειδικό ορό ανάλογα με τις ανάγκες του σώματός σας, μαζί με 3 πρεσσοθεραπείες Warm 2 Lose για λιπόλυση και κυτταρίτιδα. 

Κόστος €100

 

 

 

3. Happy noons στο Ylang Ylang Spa

Από Τρίτη έως Παρασκευή και από τις 13:00 έως τις 17:00 απολαμβάνετε 20 λεπτά sauna με μόνο €10! Προαιρετικά ακολουθεί μάσκα για κυτταρίτιδα και λιποδιάλυση με μόνο €5 επιπλέον!

 

 

4. Κρυφτείτε από τον ήλιο

Με την αγορά του αντηλιακού σας από το YYS&BS, σας προσφέρουμε δωρεάν την υπηρεσία σχηματισμού/ καθαρισμού φρυδιών για ένα μήνα!

 

 

Διαλέξτε την πρόταση που σας ταιριάζει καλύτερα ή κάνετε ένα δώρο ομορφιάς και ευεξίας, χαρίζοντάς μία κάρτα δώρου Ylang Ylang Spa. 

 

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας στο 210 2614515. Οι προσφορές ισχύουν για ραντεβού μέχρι τέλος Μαΐου.

Αγορά Υπηρεσίας
/ € 0,00
Αγορά Πακέτου
Gift Card
Επωφεληθείτε από το μοναδικό προνόμιο της δωροκάρτας του Ylang Ylang Spa & Beauty Salon!
Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας, την οικογένεια και τους φίλους σας!
Απολαύστε πολυτελείς περιποιήσεις σε ένα κόσμο ομορφιάς και χαλάρωσης και χαρείτε κάθε στιγμή τους!