Θεραπείες Προσώπου

OZONAGE

Προκειμένου να καταπολεμήσουμε το φαινόμενο της γήρανσης του δέρματος, είναι απαραίτητο να εφαρμόσουμε μια σειρά στοχευμένων παρεμβάσεων, που ως σκοπό θα έχουν την ολική αναγέννησή του. Για το σκοπό αυτό με την Ozonage "μπαίνουν στο παιχνίδι" εξειδικευμένα πολυδραστικά συστατικά που δίνουν ενέργεια στα κύτταρα, αναγεννούν, ενεργοποιούν βιολογικές αντιδράσεις και δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες. 

Τα συστατικά αυτά είναι:

- όζον: εφοδιάζει τα κύττερα: με την αναγκαία- απαραίτητη ενέργεια ώστε να ενεργοποιούνται οι μηχανισμοί που ρυθμίζουν την κυτταρική ζωή. 
- innovators: οργανικά οξέα τα οποία απαντώνται στα φρούτα και σε άλλα φυτικά προϊόντα με ισχυρή απολεπιστική δράση. Απομακρύνουν τις γερασμένες στιβάδες και προάγουν την απολέπιση. Επιπλέον ενδυναμώνουν τους ιστούς επαναδομώντας τα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας και ενεργοποιώντας την αναγέννηση του δέρματος. 
- πεπτίδια: μειώνουν δραστικά τις μυικές συσπάσεις ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιούν τις γραμμές έκφρασης και το βάθος και το μέγεθος των ρυτίδων. 
- scavengers: ενεργά και άψογα οργανωμένα δραστικά συστατικά που ενεργούν σε επίπεδο δέρματος εξουδετερώνοντας και δεσμεύοντας τα μεταβολικά παραπροϊόντα που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια των βιολογικών αντιδράσεων ασκώντας ταυτόχρονα αντιοξειδωτική δράση ισχυρότερη από αυτή της βιταμίνης C. 

Το αποτέλεσμα της θεραπείας αυτής είναι ότι τα σημάδια της γήρανσης εξαφανίζονται, ενώ ενισχύεται μια μοναδική λάμψη. 

Αγορά Υπηρεσίας
120 λεπτά / € 80,00
Αγορά Πακέτου
Gift Card
Επωφεληθείτε από το μοναδικό προνόμιο της δωροκάρτας του Ylang Ylang Spa & Beauty Salon!
Ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας, την οικογένεια και τους φίλους σας!
Απολαύστε πολυτελείς περιποιήσεις σε ένα κόσμο ομορφιάς και χαλάρωσης και χαρείτε κάθε στιγμή τους!